The House by the Sea
The House by the Sea
1 stemmenEen arm meisje in Toscane wordt in 1966 verliefd op een rijke jongeman. Een familie in Devon probeert in 2009 hun hotel winstgevend te maken. Een kunstschilder komt lessen geven. Maar wat heb-ben die zaken met elkaar te maken?

Strange Meeting
Strange Meeting
2 stemmenEen jonge Engelse officier keert terug in de loopgraven van Frankrijk nadat hij licht gewond was geraakt. Thuis is Engeland voelt hij zich ongelukkig; in de loopgraven zal het misschien beter met hem gaan. Maar dat valt tegen. Totdat hij een mede-officier ontmoet die alles van de optimistische kant bekijkt.

Chocolat
Chocolat
1 stemmenAls er een nieuwe bewoner met haar dochter in het dorp komt wonen zijn veel mensen achterdochtig. Met name de pastoor, die voorvoelt dat zijn zeggenschap wel eens minder zou kunnen worden vanwege het gedrag van deze vrijgevochten dame.

The Funhouse
The Funhouse
1 stemmenEen vrouw ontvlucht haar onberekenbare man en haar agressieve baby. Jaren later zoekt die man haar weer op: hij wil zich wreken op zijn ex-vrouw – door middel van haar nietsvermoedende kinderen …

The Baker’s Daughter
The Baker’s Daughter
1 stemmenEen vrouw van negenenzeventig jaar oud wil haar levensverhaal liever niet kwijt aan een Amerikaanse journaliste. Dat is niet zo vreemd: de oude bakker groeide op in nazi-Duitsland en was daar getuige (of medeplichtige?) van verschillende wandaden …

The Lilac Bus
The Lilac Bus
1 stemmenOp vrijdagavond reizen zeven inwoners van een dorpje in West-Ierland na een werkweek in Dublin terug naar hun geboortedorp met de chauffeur in zijn ‘Lilac Bus’: om uit te rusten, om familie te bezoeken, om niets te doen. En elk draagt zijn of haar eigen geheim(pje) met zich mee.

The Safe House
The Safe House
1 stemmenEen werkster ontdekt de gruwelijke moorden op haar werkgevers, het echtpaar Mackenzie. De dochter is gewond en ze heeft een trauma. De psychiater Samantha Laschen, die nog maar pas in de omgeving woont, neemt de jonge vrouw in huis. Maar of dat verstandig is?

The Girl Who Loved Tom Gordon
The Girl Who Loved Tom Gordon
1 stemmenDe 9-jarige Trisha maakt met haar moeder en broer een wandeltocht door de bossen. Haar ouders zijn pas gescheiden. Haar broer en haar moeder fitten tijdens de wandeltocht de hele tijd op elkaar. Trisha moet heel nodig en ze gaat even privé achter een struik zitten. Maar dat was niet zo verstandig: ze raakt de weg kwijt …

Back Spin
Back Spin
2 stemmenBij een golftoernooi wordt Myron Bolitar benaderd door een al wat oudere man, die zijn hulp inroept. Het blijkt dat de kleinzoon van de man ontvoerd is. De ouders van de jongen zijn professionele golfers; er zou een hoog losgeld geëist kunnen worden. Maar Myron heeft zo zijn twijfels.

The Rottweiler
The Rottweiler
1 stemmenHet leven gaat zijn gangetje in een antiekzaak in Londen. Boven de winkel wonen de eigenares en drie huurders: een vrouw en twee mannen. In de omgeving wordt een aantal moorden op jonge vrouwen gepleegd. De bewoners van het pand voelen zich daar niet bij betrokken. Totdat er een kettinkje van een vermoorde vrouw in de antiekzaak wordt gevonden …