Hallowe’en Party
Hallowe’en Party
1 stemmenEen gezellig kinderfeestje loopt heel naar af: een meisje wordt vermoord. Ze had zojuist verteld dat ze een tijd terug een moord had gezien. Een misdaadschrijfster die bij het feestje was besluit de hulp van Hercule Poirot in te roepen.

King Solomon’s Mines
King Solomon’s Mines
1 stemmenTwee Britten gaan op zoek naar de verdwenen broer van één van hen. De jager Alan Quatermain wordt gevraagd om hen – samen met een aantal inlandse bedienden – te helpen die broer te vinden in de ruige wildernis van Zuid-Afrika. Die verdwenen broer was op zoek naar de schatten die te vinden zouden zijn in de mijnen van King Solomon …

Watership Down
Watership Down
1 stemmenEen groep konijnen verlaat hun veilige woonplaats. Ze denken dat die niet zo veilig zal blijven. Maar op hun reis naar een nieuw, veilig onderkomen merken ze dat de boze buitenwereld soms wel heel boos kan zijn …

Jamaica Inn
Jamaica Inn
1 stemmenNa de dood van haar moeder gaat Mary bij haar getrouwde tante wonen. Maar dat is misschien niet een verstandig idee: de tante is heel labiel en haar man is een regelrechte bruut. Mary komt dan ook al heel snel in aanraking met smokkelaars, dronkenlappen, strandjutters en … moordenaars.

The Assistant
The Assistant
1 stemmenEen Joodse kruidenier heeft heel veel moeite om de kost te verdienen voor zijn vrouw en dochter in een verpauperde wijk in New York. Als een Italiaanse jongeman zijn diensten aanbiedt als winkelbediende, lijkt de situatie te verbeteren. Maar wat voor bedoelingen heeft de bediende met zijn filantropie?

Cat’s Cradle
Cat’s Cradle
1 stemmenAls een schrijver op een Caribisch eiland iemand wil interviewen, krijgt hij te maken met een drietal nakomelingen van een wetenschapper die een dodelijk middel bij zich dragen. Zal de schrijver het eiland kunnen redden: vooral wanneer hij de nieuwe president kan worden …?

The Haunting of Hill House
The Haunting of Hill House
1 stemmenEen viertal mensen (die elkaar niet kennen) besluit te gaan logeren in een afgelegen landhuis: Hill House. Ze hebben alle vier iets met spookhuizen of met vreemde verschijnselen. Maar al snel merken ze dat dit niet zo maar een spookhuis is …

Peril at End House
Peril at End House
1 stemmenPoirot en Hastings genieten van een welverdiende vakantie. Maar dan wordt er een aanslag gepleegd op een jonge vrouw in de buurt van Poirot. En die wil natuurlijk uitzoeken wie daarvoor verantwoordelijk is.

Stamboul Train
Stamboul Train
1 stemmenEen internationale trein reist van de Britse boot naar het station in Istanbul (Constantinopel). En verschillende passagiers hebben heel uiteenlopende redenen om op reis te gaan: een vlucht, een avontuur, een zakelijke onderhandeling. Maar niet iedereen heeft een schoon geweten.