The Tommyknockers
The Tommyknockers
1 stemmen


Niveau:

Wanneer een romanschrijfster een vreemd vaartuig in het bos vindt en dat gaat uitgraven, gaat er van alles mis in het stadje in de buurt: mensen staan elkaar naar het leven, velen verliezen hun tanden en hun haar en velen doen zeer spectaculaire uitvindingen. En iedereen lijkt zijn best te doen om het vaartuig boven de grond te krijgen. Maar wat is dat eigenlijk voor een vaartuig …?

Double Vision
Double Vision
1 stemmen


Niveau:

Een Engelse beeldhouwer probeert de dood van haar omgekomen man Ben te verwerken. Ze werkt hard aan een beeld. Maar dat werk loopt vertraging op wanneer ze een ongeluk krijgt. Gelukkig wordt ze geholpen door de mysterieuze tuinman Peter. Deze Peter was bevriend met de dochter van de dominee. En deze dochter sluit vriendschap met de oud-collega van Ben. En zo komen alle personen hoe langer hoe meer met elkaar in contact.

Frankenstein Book II: City of Night
Frankenstein Book II: City of Night
2 stemmen


Niveau:

In New Orleans heeft Victor Helios (formerly known as Frankenstein) zijn laboratorium gevestigd, de plaats van waaruit hij zijn eigengemaakte creaties en zijn klonen de wereld in kan sturen. De detectives Michael en Carson gaan naar hem (en naar hen) op zoek. Maar hoeveel leden van ‘The New Race’ zijn er eigenlijk?

The Rosie Project
The Rosie Project
1 stemmen


Niveau:

Een wetenschapper bedenkt een plan om een perfecte vrouw te vinden: hij maakt een uitgebreide vragenlijst. Als een vrouw die beantwoordt zoals hij graag wil, dan is zijn ‘Wife Project’ gelukt. Helaas werken lang niet alle vrouwen even goed mee …

Across the River and into the Trees
Across the River and into the Trees
1 stemmen


Niveau:

Een Amerikaanse officier brengt een aantal dagen door in de stad die hij heel goed kent: Venetië. De Tweede Wereldoorlog is afgelopen en Richard viert de vrijheid met zijn grote liefde, de negentienjarige Renata. Maar of deze liefde hem gelukkig zal kunnen maken …?

Elevation
Elevation
1 stemmen


Niveau:

Scott Carey is een man die altijd problemen had met zijn gewicht en zijn figuur. Maar die tijd is voorbij. Hij merkt dat hij per dag ongeveer een pond van zijn gewicht kwijtraakt. Zonder er iets voor te doen …

Waiting for the Barbarians
Waiting for the Barbarians
1 stemmen


Niveau:

Als de magistraat van een garnizoensplaats zich realiseert dat de oorspronkelijke bevolking rondom het stadje wordt opgejaagd, gevangengezet en gemarteld, besluit hij een daad te stellen. Een daad die hem niet door iedereen in dank wordt afgenomen.

Misery
Misery
2 stemmen


Niveau:

Als de populaire romannetjesschrijver Paul Sheldon met zijn auto van de weg af slipt, lijkt zijn laatste uur geslagen. Maar dat is niet zo: gelukkig wordt hij gered door zijn grootste fan: Annie Wilkes. Die verpleegt hem zo goed als ze kan – maar dan moet hij wel een nieuwe roman over haar favoriete karakter schrijven. En zo niet … dan zwaait er wat …